Oldalak

2011. december 18.

Aranyvasárnap

Ember tervez... de sok mindenre nem jut idő. Pár projektet nem sikerült megvalósítani, elhalasztottam a következő szezonra. Kihagytam a számításból azokat az ajándékokat, amikért bizony el kellett menni személyesen beszerezni, és ez elég sok időt igénybe vett. Az idén a párom is, és én is vadonatúj kütyüket választottunk magunknak Karácsonyra. Neki egy régi álma vált valóra: egy elektromos gitár. Igaz, hogy kb 4-5 akkordot tud játszani, de egyenlőre nagyon lelkes. Most van már idehaza két ilyen hangszer, mert a lányom viszont tud gitározni. A párom már a közös "zúzásokat" tervezi a teraszon, iszonyat hangerővel, de ehhez még lefolyik pár liter víz a Zagyván.
Az én új gépem pedig egy laptop, mert a másik már eléggé halódott, ráadásul a múltkori router baj után már a net sem működött normálisan. Szóval, szombat-vasárnap a kipróbálással és egyéb szenvedésekkel telt, itt ülök egy félig üres gép előtt, oprendszer és internet van, ez a lényeg.
Erre a két kis szívecskére szakítottam időt, a mintát a neten találtam, sajnos már nem tudom hol, és aranyosnak találtam.

1 megjegyzés:

Related Posts with Thumbnails