Oldalak

2012. március 11.

Kis tároló

A munkahelyi asztalra,mert eddig csak tobzódott a kulcs, telefon és zsepi mindenfelé. A farmer nálam úgy látszik kifogyhatatlan, még mindig van egy zsáknyi, amit a családom gyűjtött nekem. Lassan neki kéne ugrani a kanapé- tartónak, most már talán időt szakítok rá, és egy időre abbahagyom, hogy sajnáljam magam. Akadt még piros pöttyös vászon, ebből is el vagyok látva rendesen, és imádom a farmer-pöttyös variációt. A keresztszemes már legalább két éves, most végre találtam megfelelő helyet neki. A mintát itt találtam: http://aurelle.over-blog.com/80-categorie-848077.html.







6 megjegyzés:

  1. Nagyon csini!Hogy a kedved kicsit jobb legyen nézd meg Zorán:KÓLÓ c számát!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De klassz! Olyan ügyes vagy mindenben, hogy a későbbi bartell igencsak elgondolkoztat. Mindent jobban csinálsz, mint én. Ez nekem is nagyon tetszik, és el is gondolkodtam, hogy én meg a fürdőbe készítek az apróságoknak ilyen kis tárolókat személyre szabva a családnak.

      Törlés
    2. Köszi, de ne írj ilyeneket, hogy én jobb vagyok! Te is pazar dolgokat csinálsz és nagyon ügyes vagy! Ez a kis tároló meg roppant egyszerű, egy este alatt kész van. A bartell még nincs elfelejtve, csak mostanában eléggé a padlón vagyok, de összehozzuk valahogy!

      Törlés
    3. Teljesen megértelek. És egyáltalán nem is idegeskedem :) Éppen keresem ennek a kis tárolónak a szabásmintáját - pontos méretekkel, mert hülye vagyok hozzá, hogy kiszámoljam, mekkora anyag kell egy bizonyos méretű tárolóhoz. De megoldom:) Minden jót - jobbat kívánok neked a jövőben!

      Törlés

Related Posts with Thumbnails