Oldalak

2012. július 15.

Új gép és pöttyök

Múlt szombaton végre megvettem az új varrógépemet. Eredetileg is ezt néztem ki magamnak, a másik az ára miatt tűnt vonzóbbnak, de amikor az üzletben megláttam egymás mellett a két gépet, rögtön tudtam, hogy az elsőnek választott lesz az igazi. Szép, okos, halk és még sok-sok mindent tud, amit még nem is volt alkalmam    kipróbálni. Majd egy hét múlva! Szabadságra megyek, és alaposan kitanulmányozom. Remélhetőleg némi restancia bepótlására is alkalmam lesz, Krealady nem feledkeztem meg rólad, csak ez az évem annyira zsúfolt és bonyolult, tele volt eddig várt és nem várt eseményekkel, a hangulatom is elérte a mélypontot, de most már talán megbékélek a dolgok állásával és összeszedem magam!
Szóval, ő itt az új játszótársam:


A hétvégén a lányomon kitört a pöttyös láz, neki pöttyös szoknya kell, mindenféle. Kettőt varrtam mindjárt, hátha megelégszik ennyivel. Szuperpöttyösek, igazi retró, mondja ő. Szerintem meg szupermini.



Nem volt hajlandó többet mutatni magából, de a szoknya hossza így is jól látszik.

5 megjegyzés:

  1. Használd egészséggel. Sok munkát hozzá.

    VálaszTörlés
  2. Ez igen!!! Gyönyörűséges és már ránézésre pazar! Legyen nagyon sok örömöd benne! :))
    Ja! A pöttyöskék nagyon csinik lettek! :D

    VálaszTörlés
  3. Végtelenül türelmes vagyok, kedves Judit. És kívánom neked, hogy mielőbb lábalj kis ebből a sok nyomasztó dologból. A mi évünk is hasonló volt, illetve még tart is nálunk is, úgyhogy még azt is hiszem, hogy a 2012-es év valamilyen szinten valóban vízválasztó mindenkinél. Ezután minden más lesz. Remélem. A gépedhez gratulálok! Irigyellek is, megvallom. Ám mivel nekem amúgy is borzasztó kevés lehetőségem van varrni, egyenlőre e tekintetben is türelmes vagyok. Majd eljön ennek az is az ideje. Úgyhogy fel a fejjel! Lesz ennél jobb is! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails