2012. december 28.

Idén Karácsonykor

Az idén nem sok mindent készítettem karácsonyi ajándék gyanánt. Közbejött némi gerinc-mizéria, és az utóbbi heteket jóformán a csontkovácsnál töltöttem, hogy valamelyest visszanyerjem a régi formám. Persze, ez már nem lehetséges teljes mértékben, de már tapasztalok javulást, nem fáj annyira a hátam. Az ülőmunka megtette a hatását. Ezért nem tudtam annyi időt tölteni a varrógépemmel, amennyit szerettem volna. Hoztam azért pár képet.A fiam nagy fantasy rajongó, mostani kedvence a Trónok harca című sorozat, amelyben családok harcolnak és ármánykodnak egymás ellen, illetve a trónért. Nos, eme farkasfej a Stark ház címerében látható, ezt rajzoltam fel textilfilccel egy párnára.A lányomnak egy egyszerű fehér polár takarót varrtam, néhány applikált virággal. Jó lesz a rózsaszín albérleti szobába. Még nincs eldöntve, hogy ágytakaróként fog-e szolgálni, vagy csak simán melengető takarónak.

Anyukám szépen elbújt az ajándékszatyor mögött. Milyen érdekesek a színek, ami azért van, mert pár héttel ezelőtt mindkét fényképezőgépünk bemondta az unalmast, ezért rögtön eldőlt a közös karácsonyi ajándékunk kérdése. A legelső fotót még az egyik régivel sikerült csinálnom, a többit pedig az újjal, amit még tanulmányozni kell alaposan, mert ez már egy kicsit komolyabb, mint az előzőek.Az utolsó pillanatban készült el családunk legifjabb tagjának, Marcinak ez a "zokni" vagy csizma. Kapott bele pici bébizoknit, csörgőt, előkét. Nagyon aranyos és gyönyörű a pici, már elmúlt két hónapos, kis vigyori.

A felnőttek most saját kezűleg készített ajándékkísérőket kaptak, másra most tényleg nem volt energiám. Majd jövőre.Ezeket a nesziket Krealady készítette nekem, egy csereüzlet keretében, imádjuk Marilynt. Meg kell említenem, hogy a lányom lenyúlta az összeset.Őket pedig ajándékba kaptam. (a gyűrűt saját magamtól) Így már majdnem teljes a bagoly-mániám, még egy gyűrű és karkötő hiányzik, és tökéletes lesz a kollekció.

További jó pihenést kívánok mindnyájatoknak!
4 megjegyzés:

 1. No, azért mindennek ellenére szép volt ez a felhozatal!!! :) Minden varrónőt, ülő munkát végzőt utolér előbb-utóbb ez a gerinc-probléma? Remélem, elviselhetővé, élhetővé válik a problémád, amit aztán magad is tudsz kezelni, nem kell mindig orvoshoz/csontkovácshoz járni vele! Kívánok egy problémamantesebb, boldog új évet neked és a családodnak!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is kívánok neked-nektek nagyon boldog új évet, szebbet-jobbat az ideinél!

   Törlés
 2. Minden csodaszép Juditka!Ügyi vagy!

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails