2014. január 4.

Új év

Először is: Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek. Remélem jól teltek az ünnepek, kipihentétek magatokat, és hétfőn újult erővel látunk neki a hétköznapi dolgainknak. Rekord gyorsasággal telt el a szabadság, de jó volt itthon, a gyerekeim is velünk voltak, csak szilveszterkor mentek el bulizni. Most egy jó ideig megint ritkábban láthatjuk csak egymást.
Még hoztam mutatóba pár fotót, ezeket nem tudtam addig mutatni, amíg az ajándékozotthoz el nem jutott.

Ezt a táskát a fiam egyik barátjának készítettem, akit Bambinak hívnak. Mi más lehetne a táskán?
Egy fehér terítő anyukámnak, patchwork asztalközéppel. Tanulgatom.Két Mikulást csináltam, ezeket is elajándékoztam. A Facebook patchwork csoportjában leltem a mintát, itt is köszi érte!


A következő pedig egy hálózsák Marcinak. Két napig járkáltam körülötte, míg egyáltalán nekifogtam. Majdnem feladtam. Tele van hibákkal, de végül is használhatónak tűnik, és jó meleg. A külső része polár, van benne flíz és flanel a belső bélése. A krokodil direkt a gyerkőc kedvéért került rá, mert kitört rajta a hüllő- pók- és bogármánia. Így kezdtem:Bocs a fotóért, de elfelejtettem itthon fotózni, ez az utolsó már az átadás után készült.
És végül ez már idei, teljesen beszippantott ez a foltos őrület. Ma ki kellett próbálnom a papírra varrást csak úgy cél nélkül, hogy sikerül-e egyáltalán. Maradék fecnikből lett ez a blokk.Nem is rossz. Szerintem.

Remélem 2014-ben is meglátogattok, én is benézek sok helyre. Legyen mindenkinek olyan ez az év, amilyennek szeretné!
B.Ú.É.K!

3 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon szuper lett a hálózsák

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, a tulajdonosnak is tetszett!

    VálaszTörlés
  3. Irigylem a megajándékozottakat! Mind a hármat! :))

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails