2011. október 19.

Jó éjt angyalkák

Teljesen bezsongtam a karácsonyi Tilda könyvtől, legszívesebben mindent megcsinálnék belőle, annyira tetszik benne minden. Egyik kedvenc figurám az álmos, jó éjt hozó angyalka, mindjárt négyet készítettem, mert van háromféle csillagos-holdas anyagom, meg ez a kis piros szíves flanel, ezek pont hálóingnek kívánkoztak. Amennyit szenvedtem a ruhaujjakkal, nem gondoltam volna, hogy valaha a végére jutok. A lányom még picike volt, amikor utoljára varrtam ruhát, azóta teljesen idióta vagyok ilyenekhez. Valahogy sikerült, és imádom mindegyiket, nincs is kedvencem.
9 megjegyzés:

 1. Nagyon jók!!! Én is, én is!!! Ma vettem éppen anyagot testhez. Kínlódok a sima babákkal, de én is szemezek nagyon a karácsonyi könyvvel. Szerintem hamarosan én is neki fogok álli belőle alkotni. Nagyon helyesek ezek a kis manók, és határozottan buzdítanak a folytatásra engem!!! :)

  VálaszTörlés
 2. Szépek lettek! Én nem tudtam belevarrni az úját és felvarrni a gallért, ezért az enyémek csipkés nyakú és raglán újjú hálóinget kaptak. A tildák iránti rajongásod teljesen megértem, olyan nálam sincs, hogy valamiből csak egy darab készüljön.

  VálaszTörlés
 3. Cukik.!!!Szeretném élőben is látni őket!Hát Te Juditka....!Édesek,szépek,cukik!Gratula!

  VálaszTörlés
 4. szívből gratula! tüneményesek!! :))

  VálaszTörlés
 5. Húha! Hogy ezek a Jó éjt angyalkák milyen szépek!
  Gratulálok!

  VálaszTörlés
 6. Annyira cukik! Jó, hogy megcsináltad őket!
  Én is kedvet kaptam, bár egy szem könyvem sincs!:))

  VálaszTörlés
 7. Aranyos angyalkák és jól neveltek mert ásítás közben a szájuk elé rakják a kezüket:))

  VálaszTörlés
 8. Annyira jó érzés, hogy más is osztozik a Tilda mániámban!

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails