2011. október 30.

Mikulás

Olyan gyorsan telik az idő, gondolom más is így van ezzel. Pár hét, és itt a Mikulás, majd rögtön karácsony! Annyi, de annyi tervem van, az idő meg csak kifolyik a kezeim közül, félek a felével nem leszek készen annak, amit elterveztem. Most a Mikulásra készülök, egyet már meg is csináltam. Egyik kedvenc mintámból való: Patti's Ratties. A párom megsúgta, hogy neki a Tilda figurák jobban tetszenek, mert azok bájosan idétlenek, ez meg csak aranyos. Hát én ezekért is lelkesedem!
3 megjegyzés:

 1. szia! naaaaaaaaaaaaaaagy kedvencem vagy és a PR minták is. Vagány kis télapó lett! nagyon bejön! :)

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm, nagyon kedves vagy! A kutyakabátkákon elgondolkoztam. Nekünk egy bolond, böhöm labradorunk van, akivel a párom minden este sétál egy órácskát, és ilyenkor ősszel ki kell próbálnia minden pocsolyát és sáros helyet. Szóval irtó mocskosan érkezik és már gondoltam rá, hogy kéne valami, ami legalább a hasát védi. Fázni ő nem fázik, csak a sár és víz, ami rajta van, annak a nagy része bekerül a házba. Ha lesz időm, belefogok.

  VálaszTörlés
 3. Teljesen igazad van :) A mi Szotyink sem fázós csak vadász és imád sarazni fetrengeni koszos lenni :))) Esőben örökké begyulladt a hátán a bőr ezért kezdtünk kabátot hordani :)
  Most én is éppen PR mintákat készítek :) megunhatatlanok! :)))

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails