2011. augusztus 22.

2 Judit, 1 Márta, 1 Bence és egy 19 éves Márta
Az esküvői előkészületek miatt az idén jól kitoltuk a Judit nap ünneplését (Anyukám is ezt a nevet viseli), amit a Márta nappal együtt szoktunk tartani, ő a lányom. Mivel 25-én lánykám betölti a 19-et, a fiam pedig Bence, ami 23-án van, most mindent összevontunk, és csaptunk egy jó terasz-partit. Az idő nagyon remek volt, meleg, sőt hőség. A bográcsgulyás a férjem alkotása, én csak az előkészületekben segédkeztem kuktaként, egyébként mindent ő csinált, a fűszerezéstől kezdve a főzésig. A virágok az asztalon mind a kertből valók, a vázák pedig konzervdobozok, amik nekem így nagyon tetszenek.
Szerintem nagyon jól sikerült kis családi összejövetel volt, majdnem minden meghívottam itt volt. Annak különösen örülök, hogy ünnepeltként én is örömet tudtam szerezni a három nagy doboz könyvvel, ami még a boltos korszakomból maradt, és most felajánlottam a családtagjaimnak vigyék, ami megtetszik.
Tulajdonképpen egy nyárbúcsúztatónak is betudhatjuk ezt az alkalmat, jövő héten már iskola, a szabadságoknak vége, mindjárt itt az ősz.

6 megjegyzés:

 1. Gratulálok és sok boldogságot kívánok minden ünnepeltnek! Mártinak duplán!
  Azért nagyon nagy kincs egy ennyire sokoldalúan kreatív férj! (És még mennyi jó tulajdonsága lehet!)
  Szerintem is jól mutatnak a váza-konzervdobozok! Na, és a csodaszép virágok szintén a kertészt dicsérik! :))

  VálaszTörlés
 2. A "szintén kertész" az én vagyok. De a párom a főzésben tényleg jó.

  VálaszTörlés
 3. Ebben a rohanó világban különösen nagy öröm az ilyen családi ünnep. Lehet egymásnak örülni, jókat beszélgetni, csak úgy együtt lenni. Sok boldogságot minden ünnepeltnek!

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm a jókívánságokat!

  VálaszTörlés
 5. Tudom, hogy Te vagy a kertész!!! A "szintén" a konzervdobozra utalt vissza! :))

  VálaszTörlés
 6. Nagyon sok boldogságot mindenkinek!
  2 Judit, 1 Márta, 1 Bence és egy 19 éves Márta

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails