Oldalak

2011. október 24.

Egerek pirosban

Ez a karácsonyi Tilda könyv megunhatatlan, még mindig van olyan benne, amit szeretnék megcsinálni. Például a pizsamás hóemberek, szenzációsak szerintem. A hétvégén a kisegereket varrtam meg, azért a kisebbet, mert fogytán van a tömőanyagom, hamarosan újabb beszerző körutat kell tennem. Szerencsére vannak, akiknek tetszenek a "műveim", ma hat darab babára kaptam megrendelést. Ez azért jó, mert pénzt, azaz segélyt már csak a jövő hónapban kapok, az elküldött önéletrajzra pedig még semmilyen reagálás nem érkezett, szóval munkafronton nagy pangás van.
Olyan kis gyömöszölni valók.








4 megjegyzés:

  1. Hú, de tetszik ez is, basszus. Jól megnézem azt a Tilda könyvet hamarosan én is, mert a lányoknak lassan elkészítem már a babákat, de a kisfiúknak is kell valami. Most a nyuszkó mintáját töltöttem le a netről, de az olyan húsvéti..., szétnézek én is. Nagyon guszták ezek az egerek:)

    VálaszTörlés
  2. Ó, de drága egerentyűk!
    Biztos, hogy jó helyre adtad be azt az önéletrajzot? Szerintem, ezzel kellene foglalkoznod! (Lásd Szarvasmici!)

    VálaszTörlés
  3. Hol vagyok én Szarvas Micihez képest?

    VálaszTörlés
  4. Szépek és helyesek az egerek! Szerintem is ezzel kellene foglalkoznod! Ja! És annyira ne tedd le magad! Minden ember más és más.....Te "Zafon" vagy a saját értékeiddel és a munkáiddal! Szurkolok Neked!

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails