Oldalak

2011. október 3.

A végtelen farmer

A párom minden tankolásnál kap ajándék pontokat, amiket gyűjtögetni kell, és aztán levásárolhatja. Mivel minden nap autózik Budapestre, ami durván 100 km, elég tetemes mennyiségű pontot sikerült már szereznie. Így lett például vadiúj vasalóm, digitális mérlegem, stb. Még szeptember elején rendeltünk egy klassz táskát a lányomnak, amit az iskolába hordhatna. Ez a mai napig nem érkezett meg, a lányom mostanra megelégelte, hogy egy mappában hurcolja a cuccait, na nem mintha olyan sok könyve illetve füzete lenne utolsó évesként. Tavasszal érettségizik.
A fekete farmeranyag végtelennek tűnik, még mindig maradt belőle, viszont az újságosból már nem telt volna ki egy teljes tatyó. Ez született a hétvégén:


Egy egyszerű, vállpántos táska, belső zsebbel. Még a pánt normális elhelyezésén kell javítanom, mert nem lett tökéletes.

A lányomnak tetszik, és ez a fontos. Reggel már vitte is megpakolva.
Az ő kérésére megmutatom ő mit alkotott a hétvégén. Ügyes és kreatív lányom van, csak annyi minden mással foglalkozik, hogy erre már nem nagyon szakít időt, de most kedvet kapott egy aranyos Tilda macira, akinek a neve nemes egyszerűséggel: Maci.
Örülök, hogy szaporodik a követőim száma, és ennyien jelentkeztetek a játékra!

5 megjegyzés:

  1. Szerintem ennél jobb táskája nem is lehetne a lányodnak. Ilyen másnak nem lesz!

    VálaszTörlés
  2. Nagyszerű táska! Egyedi :) a mackó meg, kis aranyos!

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Meg is kérdezték páran, hogy hol vettem :D
    Amúgy a Maci csak becenév, becsületes neve Mackó úrfi :)

    VálaszTörlés
  5. Ő a lányom: Mártisz. És azóta kapott még egy táskát.

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails