Oldalak

2011. augusztus 6.

Ez + az

Ezt még a prágai út előtt készítettem, a táskám maradékából. A párom régi vágya volt egy GPS, és most ez az utazás jó ürügyet szolgáltatott a beszerzésére. Mivel nem akarja a kocsiban hagyni, amíg dolgozik, sürgősen kellett valami pihe-puha tartóka. Hát ez sikeredett.
Ez pedig egy új hímzés, már majdnem kész. Pedig a kosaramban van még egy-két olyan, amit már nagyon be kéne fejezni, de mindig rábukkanok valami újra, amit azonnal el kell kezdenem. Ez egy Rico minta, és teljesen odáig voltam érte, amikor megláttam.
A héten a könyvespolc is elkészült. Most már egészen olyan, mintha könyvtárban aludnánk, mert a szemközti falon egy kétszer ekkora terpeszkedik. Honnan a csudából van ennyi könyvünk? És a 90%-át olvastam. A laptop alatti- melletti kupleráj, bevallom őszintén, csak így a fotón tűnt fel. Nem ér figyelni, holnap eltüntetem. Ha az asztalnál ülök, nem látom.

2 megjegyzés:

  1. Milyen kreatív pár vagytok!
    Azért a RICO mintáért minden elismerésem! Te tényleg látod az öltések helyét?

    VálaszTörlés
  2. Szemüveg és nyakba akaszthatós nagyítóval dolgozom, mert félig vak vagyok. De két hét múlva lesz vadiúj multifokális szemüvegem, már alig várom!

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails