Oldalak

2011. augusztus 24.

Harisnyás Pippi

Párom kolléganője kért tőlem két babát, egy fiút és egy lányt. A lánnyal most készültem el, úgyis egész napra beszorultam a lakásba a hőség miatt. Nem mintha idebent jobb lenne, este negyed hatkor a nappalinkban 29,5 fok volt!
Amikor befejeztem az utolsó simításokat is a babán, kivittem a teraszra megszemlélni és fotózni, és nekem Harisnyás Pippi jutott róla eszembe. 


Csak az enyém nem copfos és nincsenek szeplői.








Más blogokon látom, hogy sokan játékot hirdetnek blogjuk születésnapján. A napokban jöttem rá, hogy már én is betöltöttem az egy évet, csak teljesen kiment a fejemből. Aztán az jutott eszembe, pár hét múlva lesz a "rendes" szülinapom, amikor pontosan két életkor közé lépek, akkor majd esetleg bepótolom, legalább lesz időm kiötölni az ajándékot. Mit gondoltok? Lennének jelentkezők?

5 megjegyzés:

  1. Ő tényleg egy Harisnyás Pippi! :)
    Ja, és én nagyon szeretnék játszaniii!!!

    VálaszTörlés
  2. szia :) megkérdezhetem hogy készült el a lába? mármint a csíkos zokni. látom, hogy fehér az alap varrtál rá piros csíkokat vagy festettél?

    VálaszTörlés
  3. A csíkokat festettem, mégpedig akrilfestékkel. Lehet, hogy textilfestékkel jobb lenne, de az nincs nekem. Ettől egy kicsit kemény lett az anyag felülete, de még elmegy.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm! Én is ezen morfondíroztam. Sokkal jobb mint a csíkos anyag :)

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails