2011. november 17.

Szemüveges ebek és a Stromboli

A keresztszemezést sem hanyagolom, ezt tévézés közben gyakorlom. Ezt a Janlynn mintát meglátva egy igen közeli "ismerősöm" (a tesóm) jutott az eszembe, aki két oroszlánméretű komondor büszke tulajdonosa és lelkesen kényeztető gazdája. Gondoltam, jó hecc lenne a szülinapjára ez a kis gügye szemüvegtartó, mert ő is szinte gyermekké válik a kutyái között. Szombaton adom át, (ő nemigen nézi a blogot) remélem, nem néz teljesen lököttnek, hogy egy ilyen ajándékkal lepem meg, végül is nem kell magával hurcolnia, és úgyis kap mást is. De amikor olyan jópofa!Pontosan szemüveg méretű, és jól megszenvedtem a cipzárral, mert ezer éve nem varrtam már ilyet. Kábé 20 évvel ezelőtt, kijöttem a gyakorlatból.
És itt egy másik fajta kreatív technika a részemről, Edina kedvéért, aki a fiam barátosnéja. Ő a Stromboli. Ami tulajdonképpen nem más, mint töltött pizza. Emberes adag, félméteresre sikeredett, de kisfiam beburkolta, minden külső segítség nélkül.10 megjegyzés:

 1. Mindkét alkotás csodálatos!!!
  A szemüvegtok tökéletes, tuti, hogy sikert arat! A strombolit én is beburkolnám, most azonnal!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon tetszik, hogy a bélése is illik hozzá. Szép munka! :) Ilyen pizzáról még nem is hallottam... De finom lehet! :)

  VálaszTörlés
 3. Szerintem nagyon jópofa ajándék,biztosan sikere lesz!

  VálaszTörlés
 4. De szép... Jó sok kontúrt varrtál...Bizonyára örül aki kapja...

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jó a szemüvegtok.Ha kutyaőrült biztosan örülni fog neki.A pizzának pedig én is örülnék,hát még az uram!!!

  VálaszTörlés
 6. Legszebb kihívás: válogatós fiúgyermeknek olyat készíteni, amit bepuszil! Gratula!

  VálaszTörlés
 7. csurog a nyálam jelképesen és fizikailag is :))) szuperek!Nagyon kedves a csontos anyag :) elkérhetem a pizza receptjét?

  VálaszTörlés
 8. De jó lett a szemüvegtartó! Tutira örülni fog neki a tesód!

  VálaszTörlés
 9. Örült az ünnepelt, ennek meg én örültem!
  A pizza recept a lehető legegyszerűbb: 40 dkg liszt, 2dkg élesztő, só, langyos víz. A tekercs a fele adagból készült. Tettem rá paradicsomszószt, oregánóval, borssal kis cukorral. A belevaló, amit találsz a hűtőben, és persze mozarella sajt bazsalikommal meghintve.

  VálaszTörlés
 10. Ez a kutyás minta nagyon jópofa! Szép lett a szemüvegtok!!! :)

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails