Oldalak

2011. november 17.

Szemüveges ebek és a Stromboli

A keresztszemezést sem hanyagolom, ezt tévézés közben gyakorlom. Ezt a Janlynn mintát meglátva egy igen közeli "ismerősöm" (a tesóm) jutott az eszembe, aki két oroszlánméretű komondor büszke tulajdonosa és lelkesen kényeztető gazdája. Gondoltam, jó hecc lenne a szülinapjára ez a kis gügye szemüvegtartó, mert ő is szinte gyermekké válik a kutyái között. Szombaton adom át, (ő nemigen nézi a blogot) remélem, nem néz teljesen lököttnek, hogy egy ilyen ajándékkal lepem meg, végül is nem kell magával hurcolnia, és úgyis kap mást is. De amikor olyan jópofa!







Pontosan szemüveg méretű, és jól megszenvedtem a cipzárral, mert ezer éve nem varrtam már ilyet. Kábé 20 évvel ezelőtt, kijöttem a gyakorlatból.
És itt egy másik fajta kreatív technika a részemről, Edina kedvéért, aki a fiam barátosnéja. Ő a Stromboli. Ami tulajdonképpen nem más, mint töltött pizza. Emberes adag, félméteresre sikeredett, de kisfiam beburkolta, minden külső segítség nélkül.



10 megjegyzés:

  1. Mindkét alkotás csodálatos!!!
    A szemüvegtok tökéletes, tuti, hogy sikert arat! A strombolit én is beburkolnám, most azonnal!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik, hogy a bélése is illik hozzá. Szép munka! :) Ilyen pizzáról még nem is hallottam... De finom lehet! :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem nagyon jópofa ajándék,biztosan sikere lesz!

    VálaszTörlés
  4. De szép... Jó sok kontúrt varrtál...Bizonyára örül aki kapja...

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó a szemüvegtok.Ha kutyaőrült biztosan örülni fog neki.A pizzának pedig én is örülnék,hát még az uram!!!

    VálaszTörlés
  6. Legszebb kihívás: válogatós fiúgyermeknek olyat készíteni, amit bepuszil! Gratula!

    VálaszTörlés
  7. csurog a nyálam jelképesen és fizikailag is :))) szuperek!Nagyon kedves a csontos anyag :) elkérhetem a pizza receptjét?

    VálaszTörlés
  8. De jó lett a szemüvegtartó! Tutira örülni fog neki a tesód!

    VálaszTörlés
  9. Örült az ünnepelt, ennek meg én örültem!
    A pizza recept a lehető legegyszerűbb: 40 dkg liszt, 2dkg élesztő, só, langyos víz. A tekercs a fele adagból készült. Tettem rá paradicsomszószt, oregánóval, borssal kis cukorral. A belevaló, amit találsz a hűtőben, és persze mozarella sajt bazsalikommal meghintve.

    VálaszTörlés
  10. Ez a kutyás minta nagyon jópofa! Szép lett a szemüvegtok!!! :)

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails